Honlap arrow Köszöntő
Köszöntő Nyomtatás

Üdvözöljük a Vegyipari Műveleti Intézeti Tanszék honlapján!

aul.jpg

Honlapjainkon megtalálja mindazokat az információkat, melyeket abból a célból válogattunk össze, hogy Ön a tanszék oktató és tudományos kutató munkájáról jól informált legyen. Igyekeztünk önmagunkat úgy bemutatni, hogy az izgalmas oktató-kutató munkánkon túl a mindennapi életünkbe is némi bepillantást adjunk.

A tanszék törekvése immár csaknem négy évtized óta, hogy a vegyi és rokonipari szakmák részére olyan mérnökök képzésében vegyen részt, akik elsajátított elméleti és gyakorlati tudásuk, kreativitásuk birtokában szinte naprakész munkatársai lehessenek mind a termelő, mind a kutató közösségeknek. Emellett jó ipari és nemzetközi kapcsolataink révén törekszünk a korábban megszerzett mérnöki ismereteket megújítani posztgraduális képzés formájában is.

Graduális képzési kurzusainkon a szakmai tananyag mellett hangsúlyt helyezünk a mérnöki szemlélet, mérnöki magatartás etikai normáira, a kollegiális, jó hangulatú közösségi szemlélet megszerettetésére. Különösen jó, diákhagyományokkal színesített kapcsolatot tartunk a mindenkori Finomkémiai szakirányos csoportokkal. A tanszék tevékenységérõl részleteket honlapjainkon talál.

Kellemes böngészést!

Dr. Horváth Géza

 

 


Vegyészmérnöki és Folyamatmérnöki Intézet nagyobb térképen való megjelenítése


Vegyészmérnöki és Folyamatmérnöki Intézet nagyobb térképen való megjelenítése 
 
< Előző
 
  • Magyar
  • English

Intézet

Honlap
Dokumentumtár
Oldaltérkép

Keresés